Motel Mozaïque 2019

Ontdekkingsreis door Rotterdam

Projectnaam Motel Mozaïque 2019
Pijler Kunst & Cultuur
Aandachtsgebied Podiumkunsten
Aanvrager Stichting Motel Mozaïque
Bijdrage van Fonds 21 € 35.000

Motel Mozaïque is een multidisciplinair festival met hedendaagse popmuziek, performance, kunst, architectuur en gidsentochten in de binnenstad van Rotterdam. Drie dagen lang worden meer dan honderdvijftig acts uit binnen- en buitenland gepresenteerd op verschillende locaties in de stad, waaronder Theater Rotterdam, Rotown, Worm, Bouwplaats Depot en Skatepark West Blaak. Onder het motto ‘Our city is your city’ neemt Motel Mozaïque bezoekers mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis door Rotterdam.

Our City is Your City

Voor deze negentiende editie van Motel Mozaique staan onder andere optredens van Apparat Live uit Berlijn, Jungle by Night, de Turkse psych-rockband Altin Gün en de Nigeriaans-Britse Obongjayar op het programma. Het performanceprogramma bestaat uit voorstellingen van makers als Gil the Grid, 155 en WArd/waRD & Ann Van den Broek. Daarnaast kan er overnacht worden in het MOMO Art Motel, een pop-up project op een opmerkelijke locatie in de stad waarbij kunstenaars zorgen voor een bijzonder programma. Motel Mozaïque maakt van heel Rotterdam een podium en nodigt inwoners en bezoekers uit om via de avontuurlijke programmering steeds nieuwe ontmoetingen aan te gaan.

Waarom steunt Fonds 21 dit project?

Motel Mozaïque is een toonaangevend festival met een multidisciplinaire programmering en aandacht voor hedendaagse (pop)muziek, architectuur en podiumkunsten. Er ligt een duidelijke visie aan het programma ten grondslag waarbij makers met jongere carrières zijn betrokken. Het festival trekt een jong en divers publiek en initieert projecten speciaal gericht op publieksbinding en gastvrijheid.

Data en locaties

Motel Mozaïque vindt plaats op 18, 19 en 20 april 2019 op verschillende locaties in Rotterdam.


Projecten

>
>