dinsdag 26 maart 2024

Vacature: Administratief Medewerker

Foto: Noah Bakker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw administratieve vaardigheden kunt inzetten ter ondersteuning van inspirerende kunstprojecten en initiatieven die het leven van jongeren verrijken? Dan hebben wij een interessante functie voor jou!

 

Fonds 21 zoekt een enthousiaste:

 

 

Administratief Medewerker (20-24 uur)

 

 

Over ons

Fonds 21 is een ondernemend fonds dat door financiële en inhoudelijke steun aan initiatieven een positieve bijdrage wil leveren aan de samenleving van nu. Met een jaarlijks donatiebudget van ruim 11 miljoen euro steunen we kunstprojecten, educatietrajecten én initiatieven die de maatschappelijke kansen van jongeren vergroten. Wij ondersteunen zowel grote als kleine projecten overal in Nederland.

 

 

Wat je doet

In deze functie ben jij onze administratieve duizendpoot op de financiële- en projectadministratie.
Als Administratief Medewerker:

  • Verzorg je onze (financiële) administratie (grootboek, crediteuren, betalingen, checken aanvragen).
  • Ondersteun je de Manager Financiën en Bedrijfsvoering en Projectcoördinator.
  • Beheer je praktische kantoorzaken.
  • Ondersteun je agendabeheer van Directeur-bestuurder.

 

 

Hier kom je terecht

Bij Fonds 21, een compacte organisatie van 13 medewerkers, omarmen we de kansen en uitdagingen van deze tijd. Waar mogelijk vervullen we een voorlopersrol bij het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Fonds 21 is professioneel, informeel en stimulerend. Wij geloven in samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vanuit lerend vermogen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Als Administratief Medewerker werk je nauw samen met de Manager Financiën en Bedrijfsvoering, de Projectcoördinator en de Projectadviseurs. Ons kantoor is gevestigd in het pand van Creative Valley aan de Orteliuslaan in Utrecht. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

 

 

Jouw profiel

Als nauwkeurige en gedreven collega ondersteun je graag onze interne bedrijfsprocessen en sta je open voor groei en ontwikkeling. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-4 niveau op administratief gebied, of vergelijkbaar. Ervaring is een pré, maar ben je net afgestudeerd, aarzel dan niet om te reageren. Je bent secuur en houdt ervan om zaken te ordenen. Bovendien vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

 

Drie redenen waarom deze functie iets voor jou is:

  • Omdat je energie krijgt van praktisch en nauwkeurig werken.
  • Omdat je graag in een klein team werkt, met korte lijnen. Fonds 21 biedt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
  • Omdat je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur en/of het verrijken van het leven van jongeren.

 

De werkdagen zijn maandag t/m donderdag. We bieden een contract voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband. De salariëring is tussen € 2.500 - € 3.500 (op basis van 38 uur per week), aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Ben jij de Administratief Medewerker die we zoeken?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Manager Financiën en Bedrijfsvoering Petra Bakker (030-2337600) of Projectcoördinator Willemieke Bongers (030-2337600).

 

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV uiterlijk zondag 5 mei 2024 per mail op vacature@fonds21.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Administratief Medewerker Fonds 21. Reacties direct via LinkedIn worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 22 mei 2024 en donderdag 23 mei 2024, de tweede gesprekken op maandag 27 mei 2024.

 

 

Fonds 21 is een organisatie met focus op de actualiteit en de samenleving van de 21e eeuw. Wij zijn er voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat een diverse samenstelling van ons team bijdraagt aan creativiteit, innovatie en het vermogen om de behoeften van onze diverse doelgroepen beter te begrijpen en te bedienen. We moedigen daarom iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, religie of seksuele oriëntatie, aan om te solliciteren op deze functie.