donderdag 24 maart 2016

Fonds 21 lanceert nieuwe website

Fonds 21 lanceert nieuwe website

Vol trots lanceert Fonds 21 vandaag een geheel nieuwe website! Het ontwerp is compleet vernieuwd en ook de techniek achter de site is aangepast: aanvragen wordt nu een stuk overzichtelijker en gemakkelijker. Aanvragers weten voortaan precies of hun aanvraag in aanmerking komt voor behandeling. Ook kunnen zij de status van hun aanvraag volgen. De nieuwe website heeft een uitgebreid overzicht van projecten die wij steunen en presenteert een groot aantal projecten verder uitgelicht. 


"Met onze nieuwe website wil Fonds 21 nog meer up to date zijn en onze aanvragers en andere stakeholders van relevante en nieuwe informatie voorzien. Wij zijn er trots op dat bureau Vruchtvlees in overleg met Irma Boom Office zo´n sprankelende en eigentijdse website heeft opgeleverd," aldus Marie Helene Cornips, algemeen directeur Fonds 21.

ontwerp en realisatie

De website werd ontworpen door Ontwerpbureau Vruchtvlees in samenwerking met Irma Boom. De website moest qua technisch ontwerp, design en content aansluiten bij deze tijd, bij de doelstellingen van het fonds, maar ook duidelijkheid bieden aan de wensen van de aanvrager. Wij zijn erg blij met deze samenwerking: wij zijn trots op het resultaat. 

 
Michael Danker - partner/technical director van Vruchtvlees reageert: "Om de kwaliteit van de aanvragen te verhogen, ontwikkelden wij het nieuwe platform met focus op een strenge toelatingstest en aanvraag module. Tijdens het proces stonden de gebruiker en de service centraal. De online identiteit is optimistisch, modern en eigenzinnig en ontwikkelden wij in samenwerking met Irma Boom."