woensdag 17 april 2024

Nieuwe stagiair: Sam Schrikkema

Ik ben Sam Schrikkema, 23 jaar en communicatiestudent aan de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen half jaar heb ik stage gelopen als strateeg bij een reclamebureau dat gedragsveranderingscampagnes maakt. Inmiddels sluit ik mijn opleiding af bij Fonds 21, waar ik aan de slag ga met het programma ‘kunsteducatie voor mbo’ers’. De mbo-student wordt nog onvoldoende op waarde geschat en daarom vind ik het extra belangrijk om me daarvoor in te zetten.

 

Ik woon in Amsterdam en naast mijn studie voetbal ik graag. Voetballen doe ik al mijn hele leven en na mijn eigen wedstrijd op zondag kijk ik Ajax in de kantine. Ook heb twee jaar achter de bar in een club gewerkt in Amsterdam-Noord. Nachtcultuur is voor mij heel erg belangrijk geweest voor het ontdekken van mijn identiteit. Daarom heb ik ook een korte documentaire gemaakt over de bedreiging van de nachtcultuur van Amsterdam.

 

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij Fonds 21 en ik sta te popelen om culturele instellingen te activeren om meer aanbod te ontwikkelen omtrent kunsteducatie voor mbo’ers.