donderdag 3 maart 2016

Koop een kaartje voor Holland Animation Film Festival

Deze week start de kaartverkoop voor het Holland Animation Film Festival. Het jaarlijkse vijfdaagse animatie filmfestival in Utrecht met meer dan vierhonderd films uit binnen- en buitenland. Fonds 21 steunt het festival met een bedrag van € 25.000. 

 

Dit jaar opent het festival met negen korte films waaronder de verrassende poppenanimatie en BAFTA-winnaar Edmond van de Nederlandse regisseur Nina Gantz en de wereldpremières Before Love van Igor Kovalyov (Rusland) en Ticking Away van Michael Sewnarain (NL).

 

Het festival besteedt aandacht aan de nieuwe ontwikkelingen binnen de animatiefilm, met verschillende competitieprogramma’s, thematische programma’s en retrospectieven, tentoonstelling, talkshows, masterclasses, lezingen en een educatief programma.

 

Waarom steunt fonds 21 dit festival?

Fonds 21 steunt het festival omdat het de actuele ontwikkelingen binnen de animatiefilm laat zien, met veel aandacht voor animatie als installatiekunst. Het festival brengt animatiefilm in al haar facetten binnen het bereik van een breed publiek.

 

Wanneer te zien?

16 tot en met 20 maart 2016, diverse locaties Utrecht
Meer informatie en kaarten op www.haff.n