voordat u begint


U kunt het hele jaar door een aanvraag indienen. Houd wel rekening met onze behandeltermijn. Het indienen van een aanvraag loopt middels vijf stappen.

Selecteer een categorie

 

De pijlers Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Selecteer de categorie die het beste aansluit bij uw project.

Doorloop de vragenlijst

 

Om te bepalen of de aanvraag voldoet aan onze voorwaarden doorloopt u onze vragenlijst. Voldoet u niet aan de Algemene Voorwaarden, dan is het niet mogelijk een aanvraag in te dienen.

Registreer en log in

 

Om een aanvraag te kunnen indienen is een account noodzakelijk. We hebben daarvoor onder meer uw naam en e-mailadres nodig, het KvK-nummer en de naam van uw organisatie.

Vul de aanvraag in

 

Hebt u niet eerder een toekenning ontvangen van Fonds 21? Dan wordt u na het doorlopen van de voorgaande stappen automatisch doorverwezen naar onze pagina om een vooraanvraag te versturen. Hiermee kunnen we u binnen drie weken laten weten of uw project kansrijk is voor financiële ondersteuning en of u door kunt gaan met het indienen van een projectaanvraag. Let op: in dit geval bedraagt de behandeltermijn drie weken (vooraanvraag) + vier maanden (projectaanvraag).

 

Eenmaal ingelogd kunt u een aanvraag invullen. Een aanvraag bestaat uit een projectbeschrijving, de financiën, bijlagen en de gegevens van de organisatie. Wilt u het proces onderbreken en gegevens later aanvullen of wijzigen? Geen probleem: u kunt uw aanvraag tussentijds opslaan.

 

Onderteken en bevestig

 

Nadat u alles heeft ingevuld kunt u de aanvraag ondertekenen en indienen. Pas nadat u op de link in de bevestigingsmail heeft geklikt nemen wij uw aanvraag in behandeling.