Communicatie

Heeft Fonds 21 uw project financieel ondersteund? Dan verwachten wij dat u ons logo plaatst op promotie- en publiciteitsmateriaal, zowel online als offline. Zo helpt u ons om meer bekendheid aan het beleid van het fonds te geven en anderen te stimuleren een aanvraag bij ons in te dienen.

Naamsvermelding

Gebruik in uw uitingen behalve het logo de zin: Dit project (of naam project) is (mede) mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds 21.

Schrijfwijze

Fonds 21 wordt in alle talen op de volgende manier geschreven:

 

• Zonder lidwoord

• De F van Fonds is een kapitaal, de rest in onderkast

• een spatie tussen Fonds en 21

Informatie over het fonds

Wilt u in een persbericht of op de website informatie geven over het fonds, gebruik dan de volgende tekst:

 

“Fonds 21 maakt ondernemende, culturele en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk. Het fonds steunt spraakmakende grote en kleine projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Zo biedt Fonds 21 aanvragers de kans om hun ambities te verwezenlijken.”

Downloaden en gebruiken van logo’s

Bij de digitale uitingen: link het logo naar www.fonds21.nl.

Hieronder kunt u het logo in verschillende formaten downloaden. Het logo bestaat uitsluitend uit de letters Fonds 21, dus zonder kader er omheen. Gebruik op een lichte achtergrond het zwarte logo en op een donkere achtergrond het witte logo. Het jpg- en pdf-bestand uit de logobibliotheek gebruikt u dus enkel voor uitingen op een witte achtergrond. 

 

Stuur ons, voorafgaand aan een publicatie, een voorbeeld om het gebruik van het logo te kunnen beoordelen. Ook ontvangen we graag twee exemplaren van de verschenen publicaties. Contact: communicatie@fonds21.nl.

Overige mogelijkheden

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

 

In onze nieuwsbrief maken wij regelmatig melding van actuele projecten. Heeft u beeldmateriaal of een persbericht stuur dit dan naar communicatie@fonds21.nl.

Andere communicatieactiviteiten?

Ontwikkelt u bijzondere communicatieactiviteiten die ook voor de website van Fonds 21 interessant kunnen zijn (bijvoorbeeld films, clips, foto’s of teksten)? Neem dan contact met ons op via communicatie@fonds21.nl of (030) 233 76 00. Wilt u ons uitnodigen om bij uw project aanwezig te zijn? Stuur uw uitnodiging dan naar: info@fonds21.nl, ter attentie van de behandelend adviseur. Vermeld in de onderwerpregel het referentienummer van uw project.