woensdag 26 juli 2023

Vacature: Administratief Medewerker

Ben jij graag de spil binnen de organisatie en haal je voldoening uit diverse administratieve taken? Als je gedreven bent om onze organisatie op rolletjes te laten lopen, een scherp oog hebt voor detail én wilt bijdragen aan inspirerende kunst- en cultuurprojecten en de maatschappelijke kansen van jongeren, dan hebben wij een interessante positie voor jou!

 

Fonds 21 zoekt een gedreven:

 

 

Administratief Medewerker (20-24 uur)

 

 

Over ons

Fonds 21 is een ondernemend fonds dat door financiële en inhoudelijke steun aan initiatieven een positieve bijdrage wil leveren aan de samenleving van nu. Met een jaarlijks donatiebudget van ruim 11 miljoen euro steunen we kunstprojecten, educatietrajecten én initiatieven die de maatschappelijke kansen van jongeren vergroten. Wij ondersteunen zowel grote als kleine projecten en overal in Nederland. 

 

 

Wat je doet

In deze functie ben jij onze administratieve duizendpoot op de financiële – en projectadministratie. Als Administratief Medewerker:

  • Verzorg je onze financiële administratie (grootboek, crediteuren, betalingen).  
  • Ondersteun je de Manager Bedrijfsvoering bij het opstellen van rapportages en de begroting.
  • Ondersteun je bij administratieve zaken rondom onze projecten.
  • Beheer je diverse praktische kantoorzaken.

 

 

Hier kom je terecht

Bij Fonds 21, een compacte organisatie van 14 medewerkers, omarmen we de kansen en uitdagingen van deze tijd. Waar mogelijk vervullen we een voorlopersrol bij het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. De setting is professioneel, informeel en stimulerend. Wij geloven in samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vanuit lerend vermogen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Als Administratief Medewerker werk je nauw samen met de Manager Bedrijfsvoering, de projectcoördinator en de adviseurs. Ons kantoor is gevestigd in het pand van Creative Valley aan de Orteliuslaan in Utrecht. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. 

 

 

Jouw profiel

Als nauwkeurige, behulpzame en gedreven collega met een afgeronde opleiding op mbo-niveau, ondersteun je graag onze interne bedrijfsprocessen en sta je open voor voortdurende groei en ontwikkeling. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je bent secuur, houdt ervan om zaken te ordenen en hebt oog voor detail. Bovendien ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

 

Drie redenen

Waarom dit iets voor jou is:

  • Omdat je energie krijgt van praktisch en nauwkeurig werken.
  • Omdat je graag in een klein team werkt, met korte lijnen. Fonds 21 biedt de mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.
  • Omdat je affiniteit hebt met kunst en cultuur en het vergroten van de maatschappelijke kansen van jongeren.

 

De werkdagen zijn maandag t/m donderdag. We bieden een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring is tussen € 2.500 - € 3.500 (op basis van 38 uur per week), aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Ben jij de Administratief Medewerker die we zoeken?

Voor vragen kun je contact opnemen met Henk Christophersen per mail via henk.christophersen@fonds21.nl 

 

Belangstellenden kunnen hun CV en motivatiebrief voor 28 augustus 2023 mailen naar  vacature@fonds21.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Administratief Medewerker Fonds 21. Reacties direct via LinkedIn worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. Deze vinden plaats op dinsdagmiddag 12 september en woensdag 20 september.

 

 

Fonds 21 is een organisatie met focus op de actualiteit en de samenleving van de 21e eeuw. Wij zijn er voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat een diverse samenstelling van ons team bijdraagt aan creativiteit, innovatie en het vermogen om de behoeften van onze diverse doelgroepen beter te begrijpen en te bedienen. We moedigen daarom iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, religie of seksuele oriëntatie, aan om te solliciteren op deze functie.