maandag 24 juli 2023

Vacature: Manager Bedrijfsvoering

Vervul jij graag een spilfunctie in de dagelijkse operationele praktijk en zorg je dat bedrijfsvoering en financiën naadloos op elkaar aansluiten? Vind jij het een sport om elke mogelijkheid aan te grijpen om processen te optimaliseren en de voortgang te bewaken? Ben jij die verbindende schakel tussen projecten van onze aanvragers, financiële administratie en je collega’s? Dan hebben wij een interessante positie voor je met een uniek profiel.

 

Fonds 21 zoekt een ervaren, gedreven:

 

 

Manager Bedrijfsvoering (24-32 uur)

 

 

Over ons

Fonds 21 is een ondernemend fonds dat door financiële en inhoudelijke steun aan initiatieven een positieve bijdrage wil leveren aan de samenleving van nu. Met een jaarlijks donatiebudget van ruim 11 miljoen euro steunen we kunstprojecten, educatietrajecten én initiatieven die de maatschappelijke kansen van jongeren verbeteren. Wij ondersteunen zowel grote als kleine projecten en overal in Nederland.

 

 

Wat je doet

In deze functie vervul je een cruciale rol in het aansturen van de administratie, financiën en interne controle, facilitaire taken, ICT- en HR-processen. Als Manager Bedrijfsvoering:

  • Zorg je voor een adequate financiële administratie en effectieve processen voor projectadvisering en facilitaire diensten.
  • Initieer en bewaak je de planning- & control-cyclus en stel je begrotingen en jaarrekening op.
  • Optimaliseer je bedrijfsprocessen en lever je managementinformatie.
  • Draag je zorg voor de personeels – en salarisadministratie en regelingen.
  • Bied je ondersteuning op gebied van HR/HRM.
  • Beheer je de ICT en facilitaire zaken en waarborg de continuïteit van onze systemen.
  • Stuur je een medewerker administratie aan en draag je bij aan een goed werkklimaat.

 

 

Hier kom je terecht

Bij Fonds 21, een compacte organisatie van 14 medewerkers, omarmen we de kansen en uitdagingen van deze tijd. Waar mogelijk vervullen we een voorlopersrol bij het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. De setting is professioneel, informeel en stimulerend. Wij geloven in samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vanuit lerend vermogen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Als Manager Bedrijfsvoering werk je samen met de adviseurs, de projectcoördinator, de algemeen directeur en met collega’s als het gaat over externe communicatie en kennisdeling. Je stuurt de administratie en financiën aan en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. Ons kantoor is gevestigd in het pand van Creative Valley aan de Orteliuslaan in Utrecht. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. 

 

 

Jouw profiel

Je bent een stevige, open en nieuwsgierige collega die graag werkt aan het beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Een pré is minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent analytisch en je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen. Je bent schriftelijk en mondeling sterk.

 

 

Drie redenen

waarom dit wat voor jou is:

  • Omdat je energie krijgt van analytisch en nauwkeurig werken, en het in gezamenlijkheid bouwen aan de uitvoering van ons beleid.
  • Omdat je graag in een klein team werkt, met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief. Fonds 21 biedt de mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.
  • Omdat je affiniteit hebt met kunst en cultuur en het vergroten van de maatschappelijke kansen van jongeren.

 

De werkdagen zijn maandag t/m donderdag. We bieden een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring is tussen € 4.000 - € 6.000 (op basis van 38 uur per week), aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Ben jij de Manager Bedrijfsvoering die we zoeken?

Voor vragen kun je contact opnemen met Henk Christophersen per mail via henk.christophersen@fonds21.nl

 

Belangstellenden kunnen hun CV en motivatiebrief voor 28 augustus 2023 mailen naar vacature@fonds21.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Manager Bedrijfsvoering Fonds 21'. Reacties direct via LinkedIn worden niet in behandeling genomen.

 

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. Deze vinden plaats op dinsdagmiddag 12 september en woensdag 20 september.

 

 

Fonds 21 is een organisatie met focus op de actualiteit en de samenleving van de 21e eeuw. Wij zijn er voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat een diverse samenstelling van ons team bijdraagt aan creativiteit, innovatie en het vermogen om de behoeften van onze diverse doelgroepen beter te begrijpen en te bedienen. We moedigen daarom iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, religie of seksuele oriëntatie, aan om te solliciteren op deze functie.